Toimitustavat

Toimitustavat

Tilaus ja toimitus

Värisilmä Verkkokaupassa tehtyjä tilauksia toimitetaan Suomeen. Rahdinkuljettajana toimivat Kaukokiito Oy ja Posti Oy. Tilauksessa tulee ilmoittaa toimiva puhelinnumero rahdinkuljettajan yhteydenottoa varten. Tuotteet toimitetaan 3-10 arkipäivän kuluessa keskusvarastoltamme Keravalta. Asiakkaalle lähetetään ilmoitus sähköpostitse,kun tilaus on lähtenyt varastoltamme.

Poikkeustapauksissa tilatut tuotteet saattavat saapua eri lähetyksissä. Toimitushäiriöissä tai virhetilanteissa asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Kuljetuspalvelu sisältää tuotteiden toimituksen tilauksessa mainittuun osoitteeseen, mutta ei esimerkiksi tuotteiden siirtoa yläkertaan.

Noutotilaukset ovat noudettavissa 2 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse tilauksen ollessa noudettavissa noutopisteestä, joka on avoinna arkisin 8-16 osoitteessa

Posti  Oy / Väritukku Oy
Kytömaantie 16
04200 KERAVA

Tavara tulee tarkastaa vastaanoton yhteydessä ennen rahtikirjan allekirjoittamista ja tarvittaessa merkitä mahdolliset poikkeamat rahtikirjaan.

Toimituskulut lasketaan lähetyksen kokonaispainon mukaan ja ne esitetään ostoskorissa omana rivinään.